Nabeschouwing Sampdoria - Reggina (1-0) || Coppa Italia 2022/2023

Vrijdag 5 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Sampdoria het vrijdag 5 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Reggina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Reggina (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Reggina is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 67 minuten. A. Sabiri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sampdoria vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Reggina kreeg via E. Cicerelli in de 89e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi, waardoor Sampdoria de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sampdoria - Reggina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Reggina Gele kaart voor G. Fabbian Reggina
53' Gele kaart Reggina Gele kaart voor T. Cionek Reggina
63' Wissel Sampdoria Wissel F. Quagliarella voor F. Caputo Sampdoria
63' Wissel Sampdoria Wissel M. De Luca voor M. Leris Sampdoria
63' Wissel Sampdoria Wissel V. Verre voor A. Candreva Sampdoria
64' Wissel Reggina Wissel L. Canotto voor F. Ricci Reggina
64' Wissel Reggina Wissel Z. Majer voor G. Fabbian Reggina
67' Penalty Sampdoria Penalty A. Sabiri Sampdoria 1-0
76' Wissel Reggina Wissel G. Gori voor J. Menez Reggina
76' Wissel Reggina Wissel E. Cicerelli voor D. Liotti Reggina
80' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Crisetig Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel L. Crisetig Reggina
85' Gele kaart Reggina Gele kaart voor L. Canotto Reggina
89' Penalty gemist Reggina Penalty gemist E. Cicerelli Reggina
90' Wissel Sampdoria Wissel J. Murillo voor B. Bereszynski Sampdoria
90' Wissel Sampdoria Wissel G. Yepes voor R. Vieira Sampdoria
98' Gele kaart Reggina Gele kaart voor R. Gagliolo Reggina
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Reggina
Opstellingen Sampdoria - Reggina
De opstellingen van Sampdoria en Reggina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Reggina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Reggina

Sampdoria en Reggina spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Reggina elkaar treffen in de Coppa Italia.