Nabeschouwing Torino - Palermo (3-0) || Coppa Italia 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Torino het zaterdag 6 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Palermo (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door S. Lukic, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Radonjic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee P. Pellegri zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Ghersini, waardoor Torino een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Torino - Palermo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Torino Doelpunt S. Lukic met assist van N. Radonjic Torino 1-0
59' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Radonjić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel N. Radonjić Torino
65' Wissel Palermo Wissel M. Stoppa voor R. Floriano Palermo
73' Doelpunt Torino Doelpunt N. Radonjic met assist van S. Lukic Torino 2-0
74' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. Radonjic Torino
75' Wissel Palermo Wissel S. Damiani voor S. Elia Palermo
75' Wissel Palermo Wissel R. Crivello voor M. Sala Palermo
77' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Sanabria Torino
77' Wissel Torino Wissel K. Linetty voor D. Seck Torino
79' Doelpunt Torino Doelpunt P. Pellegri met assist van W. Singo Torino 3-0
81' Wissel Palermo Wissel A. Silipo voor I. Nedelcearu Palermo
81' Wissel Palermo Wissel M. Somma voor E. Soleri Palermo
82' Wissel Torino Wissel V. Lazaro voor W. Singo Torino
82' Wissel Torino Wissel J. Segre voor S. Lukic Torino
82' Wissel Torino Wissel B. J. Bayeye voor K. Djidji Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Palermo
Opstellingen Torino - Palermo
De opstellingen van Torino en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Stefano Di Benedetto
Voorbeschouwing Torino - Palermo

Torino en Palermo spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Palermo elkaar treffen in de Coppa Italia.