Nabeschouwing Atalanta - Sassuolo (3-1) || Coppa Italia 2023/2024

Woensdag 3 januari 2024 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Atalanta het woensdag 3 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Sassuolo (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 3-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Charles De Ketelaere, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Charles De Ketelaere op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee Aleksei Miranchuk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 95 minuten deed Daniel Boloca iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sassuolo werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Sassuolo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Sassuolo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Atalanta Doelpunt Charles De Ketelaere met assist van Mario Pasalic Atalanta 1-0
46' Wissel Sassuolo Wissel Jeremy Toljan voor Mattia Viti Sassuolo
54' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Emil Konradsen Ceide Sassuolo
63' Doelpunt Atalanta Doelpunt Charles De Ketelaere met assist van Aleksei Miranchuk Atalanta 2-0
71' Doelpunt Atalanta Doelpunt Aleksei Miranchuk met assist van Charles De Ketelaere Atalanta 3-0
74' Wissel Atalanta Wissel Teun Koopmeiners voor Giorgio Scalvini Atalanta
74' Wissel Atalanta Wissel Luis Muriel voor Mario Pasalic Atalanta
74' Wissel Atalanta Wissel Gianluca Scamacca voor Charles De Ketelaere Atalanta
75' Wissel Sassuolo Wissel Daniel Boloca voor Nedim Bajrami Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel Armand Laurienté voor Samu Castillejo Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel Marcus Pedersen voor Emil Konradsen Ceide Sassuolo
81' Wissel Atalanta Wissel José Luis Palomino voor Sead Kolasinac Atalanta
84' Wissel Sassuolo Wissel Kristian Thorstvedt voor Luca Lipani Sassuolo
87' Wissel Atalanta Wissel Nadir Zortea voor Aleksei Miranchuk Atalanta
95' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Daniel Boloca Sassuolo 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Sassuolo
Opstellingen Atalanta - Sassuolo
De opstellingen van Atalanta en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Sassuolo

Atalanta en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Sassuolo in de Coppa Italia vond plaats op 20 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.