Nabeschouwing Bologna - Cesena (2-0) || Coppa Italia 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 21:15 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Bologna het vrijdag 11 augustus 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Cesena (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Cesena is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Cesena
Goals
2
0
LIVE Bologna - Cesena 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Cesena
Opstellingen Bologna - Cesena

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bologna - Cesena

Bologna en Cesena spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Cesena in de Coppa Italia vond plaats op 12 augustus 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cesena. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cesena favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bologna. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Cesena 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Cesena Opstelling Bologna Opstelling Cesena Live Bologna - Cesena Live Bologna - Cesena kijken Bologna - Cesena kijken Live Bologna - Cesena stream Bologna - Cesena Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Cesena Uitslag Bologna - Cesena Statistieken Bologna - Cesena Coppa Italia 2023/2024 Bologna - Cesena wedden Bologna - Cesena gokken Bologna - Cesena Unibet