Nabeschouwing Cagliari - Palermo (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 21:15 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Cagliari het zaterdag 12 augustus 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Palermo (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cagliari dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 2-1.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Palermo
Goals
2
1
LIVE Cagliari - Palermo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Palermo
Opstellingen Cagliari - Palermo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Palermo

Cagliari en Palermo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Palermo in de Coppa Italia vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 1
Winst Palermo 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cagliari - Palermo Opstelling Cagliari Opstelling Palermo Live Cagliari - Palermo Live Cagliari - Palermo kijken Cagliari - Palermo kijken Live Cagliari - Palermo stream Cagliari - Palermo Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Palermo Uitslag Cagliari - Palermo Statistieken Cagliari - Palermo Coppa Italia 2023/2024 Cagliari - Palermo wedden Cagliari - Palermo gokken Cagliari - Palermo Unibet