Nabeschouwing Cosenza - Sassuolo (2-5) (na verlenging) || Coppa Italia 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 18:00 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Cosenza het zondag 13 augustus 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Vito-Luigi Marulla in Cosenza.

Via de Cosenza - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cosenza - Sassuolo (2-5) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Cosenza en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Giuseppe Collu geëindigd in een 2-5 overwinning voor Sassuolo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sassuolo dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 2-5.

Wedstrijdstatistieken Cosenza - Sassuolo
Goals
2
5
LIVE Cosenza - Sassuolo 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cosenza - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cosenza - Sassuolo
Opstellingen Cosenza - Sassuolo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cosenza - Sassuolo

Cosenza en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giuseppe Collu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cosenza en Sassuolo elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cosenza 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cosenza - Sassuolo Opstelling Cosenza Opstelling Sassuolo Live Cosenza - Sassuolo Live Cosenza - Sassuolo kijken Cosenza - Sassuolo kijken Live Cosenza - Sassuolo stream Cosenza - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Cosenza - Sassuolo Uitslag Cosenza - Sassuolo Statistieken Cosenza - Sassuolo Coppa Italia 2023/2024 Cosenza - Sassuolo wedden Cosenza - Sassuolo gokken Cosenza - Sassuolo Unibet