Nabeschouwing Empoli - Cittadella (1-2) || Coppa Italia 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 17:45 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Empoli het zaterdag 12 augustus 2023 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Cittadella (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Cittadella is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cittadella. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Cittadella
Goals
1
2
LIVE Empoli - Cittadella 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Cittadella
Opstellingen Empoli - Cittadella

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Empoli - Cittadella

Empoli en Cittadella spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Cittadella in de Coppa Italia vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cittadella. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Cittadella wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 1
Winst Cittadella 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Empoli - Cittadella Opstelling Empoli Opstelling Cittadella Live Empoli - Cittadella Live Empoli - Cittadella kijken Empoli - Cittadella kijken Live Empoli - Cittadella stream Empoli - Cittadella Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Cittadella Uitslag Empoli - Cittadella Statistieken Empoli - Cittadella Coppa Italia 2023/2024 Empoli - Cittadella wedden Empoli - Cittadella gokken Empoli - Cittadella Unibet