Nabeschouwing Fiorentina - Bologna (0-0) (4-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2023/2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Fiorentina het dinsdag 9 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Bologna (0-0) (4-4 na strafschoppen)

De Coppa Italia 2023/2024 wedstrijd tussen Fiorentina en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fiorentina en Bologna gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Fiorentina - Bologna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Fiorentina Wissel Giacomo Bonaventura voor Antonin Barak Fiorentina
60' Wissel Fiorentina Wissel MBala Nzola voor Jonathan Ikoné Fiorentina
72' Wissel Fiorentina Wissel Fabiano Parisi voor Cristiano Biraghi Fiorentina
72' Wissel Fiorentina Wissel Rolando Mandragora voor Alfred Duncan Fiorentina
77' Wissel Fiorentina Wissel Arthur voor Lucas Beltrán Fiorentina
87' Wissel Bologna Wissel Riccardo Calafiori voor Jhon Lucumí Bologna
87' Wissel Bologna Wissel Nikola Moro voor Michel Aebischer Bologna
88' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Lewis Ferguson Bologna
109' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Alexis Saelemaekers Bologna
110' Wissel Fiorentina Wissel Yerry Mina voor Lucas Martínez Quarta Fiorentina
116' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Giacomo Bonaventura Fiorentina
1' Penalty gescoord in shootout Bologna Penalty gescoord in shootout Lewis Ferguson Bologna 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Fiorentina Penalty gescoord in shootout Rolando Mandragora Fiorentina 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Bologna Penalty gescoord in shootout Joshua Zirkzee Bologna 1-2
4' Penalty gescoord in shootout Fiorentina Penalty gescoord in shootout Arthur Fiorentina 2-2
5' Penalty gescoord in shootout Bologna Penalty gescoord in shootout Riccardo Orsolini  Bologna 2-3
6' Penalty gescoord in shootout Fiorentina Penalty gescoord in shootout Riccardo Calafiori Fiorentina 2-4
7' Penalty gescoord in shootout Bologna Penalty gescoord in shootout Nikola Milenković Bologna 3-4
8' Penalty gescoord in shootout Fiorentina Penalty gescoord in shootout Yerry Mina Fiorentina 4-4
9' Penalty gemist in shootout Bologna Penalty gemist in shootout Stefan Posch Bologna 4-4
10' Penalty gescoord in shootout Fiorentina Penalty gescoord in shootout Maxime López Fiorentina 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Bologna
Opstellingen Fiorentina - Bologna
De opstellingen van Fiorentina en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Bologna

Fiorentina en Bologna spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Bologna elkaar treffen in de Coppa Italia.