Nabeschouwing Genoa - Reggiana (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Genoa het woensdag 1 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reggiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Reggiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Reggiana (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Reggiana is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genoa. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Genoa dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Muhamed Varela Djamanca, waarmee Reggiana met 0-1 de leiding nam. Genoa kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ridgeciano Haps, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 99e minuut zette Albert Guðmundsson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Genoa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Alberto Santoro af en was het Genoa die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Genoa - Reggiana 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Reggiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Alan Matturro Genoa
37' Doelpunt Reggiana Doelpunt Muhamed Varela Djamanca met assist van Filippo Nardi Reggiana 0-1
46' Wissel Genoa Wissel Milan Badelj voor Morten Thorsby Genoa
46' Wissel Genoa Wissel Morten Frendrup voor Berkan Kutlu Genoa
50' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor Filippo Nardi Reggiana
53' Doelpunt Genoa Doelpunt Ridgeciano Haps met assist van George Pușcaș Genoa 1-1
55' Wissel Genoa Wissel Radu Drăguşin voor Mattia Bani Genoa
59' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Morten Frendrup Genoa
68' Wissel Reggiana Wissel Luca Cigarini voor Domen Črnigoj Reggiana
68' Wissel Reggiana Wissel Natan Girma voor Filippo Melegoni Reggiana
76' Wissel Genoa Wissel Albert Guðmundsson voor Alessandro Vogliacco Genoa
77' Wissel Genoa Wissel Caleb Ekuban voor George Pușcaș Genoa
78' Wissel Reggiana Wissel Alessandro Bianco voor Jacopo Da Riva Reggiana
78' Wissel Reggiana Wissel Edoardo Pieragnolo voor Janis Antiste Reggiana
93' Wissel Reggiana Wissel Manolo Portanova voor Riccardo Fiamozzi Reggiana
97' Wissel Genoa Wissel Ruslan Malinovskyi voor Pablo Galdames Genoa
99' Doelpunt Genoa Doelpunt Albert Guðmundsson met assist van Ruslan Malinovskyi Genoa 2-1
105' Wissel Reggiana Wissel Cedric Gondo voor Eric Lanini Reggiana
115' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor Luca Cigarini Reggiana
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Reggiana
Opstellingen Genoa - Reggiana
De opstellingen van Genoa en Reggiana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Reggiana zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Alessandro Nesta
Voorbeschouwing Genoa - Reggiana

Genoa en Reggiana spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Reggiana elkaar treffen in de Coppa Italia.