Nabeschouwing Juventus - Frosinone (4-0) || Coppa Italia 2023/2024

Donderdag 11 januari 2024 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Juventus het donderdag 11 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Frosinone (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 4-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. Arkadiusz Milik maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juventus vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Juventus vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arkadiusz Milik op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee Arkadiusz Milik zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Juventus in de 61e minuut, nadat Kenan Yıldız de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - Frosinone 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Juventus Penalty Arkadiusz Milik Juventus 1-0
20' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Manuel Locatelli Juventus
32' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Filip Kostić Juventus
38' Doelpunt Juventus Doelpunt Arkadiusz Milik met assist van Weston McKennie Juventus 2-0
46' Wissel Frosinone Wissel Matías Soulé voor Arijon Ibrahimović Frosinone
48' Doelpunt Juventus Doelpunt Arkadiusz Milik met assist van Manuel Locatelli Juventus 3-0
57' VAR: Afgekeurd doelpunt Arkadiusz Milik Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Arkadiusz Milik Juventus
59' Wissel Frosinone Wissel Enzo Barrenechea voor Luca Mazzitelli Frosinone
60' Wissel Frosinone Wissel Francesco Gelli voor Abdou Harroui Frosinone
61' Doelpunt Juventus Doelpunt Kenan Yıldız met assist van Weston McKennie Juventus 4-0
62' Wissel Juventus Wissel Samuel Iling voor Fabio Miretti Juventus
62' Wissel Juventus Wissel Hans Nicolussi Caviglia voor Manuel Locatelli Juventus
62' Wissel Juventus Wissel Dušan Vlahović voor Arkadiusz Milik Juventus
71' Wissel Juventus Wissel Andrea Cambiaso voor Timothy Weah  Juventus
72' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Federico Gatti Juventus
78' Wissel Juventus Wissel Joseph Nonge Boende voor Kenan Yıldız Juventus
78' Wissel Frosinone Wissel Walid Cheddira voor Kaio Jorge Frosinone
79' Wissel Frosinone Wissel Kevin Bonifazi  voor Pol Lirola Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Frosinone
Opstellingen Juventus - Frosinone
De opstellingen van Juventus en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Massimiliano Allegri
Voorbeschouwing Juventus - Frosinone

Juventus en Frosinone spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Frosinone elkaar treffen in de Coppa Italia.