Nabeschouwing Lazio - Juventus (2-1) || Coppa Italia 2023/2024

Dinsdag 23 april 2024 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Lazio het dinsdag 23 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Juventus (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Taty Castellanos, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Taty Castellanos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Juventus de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Arkadiusz Milik . Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Juventus kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Lazio een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lazio - Juventus 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Lazio Doelpunt Taty Castellanos met assist van Luis Alberto Lazio 1-0
34' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Manuel Locatelli Juventus
46' Wissel Lazio Wissel Patric  voor Mario Gila Lazio
48' Doelpunt Lazio Doelpunt Taty Castellanos met assist van Luis Alberto Lazio 2-0
61' Wissel Lazio Wissel Matías Vecino voor Felipe Anderson Lazio
70' Wissel Juventus Wissel Timothy Weah voor Andrea Cambiaso Juventus
81' Wissel Lazio Wissel Nicolò Rovella  voor Danilo Cataldi Lazio
81' Wissel Juventus Wissel Arkadiusz Milik  voor Dušan Vlahović   Juventus
82' Wissel Juventus Wissel Kenan Yıldız voor Taty Castellanos Juventus
82' Wissel Lazio Wissel Ciro Immobile  voor Weston McKennie Lazio
83' Doelpunt Juventus Doelpunt Arkadiusz Milik  met assist van Timothy Weah Juventus 2-1
84' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Mattéo Guendouzi Lazio
91' Wissel Juventus Wissel Carlos Alcaraz  voor Federico Chiesa Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Juventus
Opstellingen Lazio - Juventus
De opstellingen van Lazio en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Juventus

Lazio en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 2 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lazio. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.