Nabeschouwing Napoli - Frosinone (0-4) || Coppa Italia 2023/2024

Dinsdag 19 december 2023 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Napoli het dinsdag 19 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Frosinone (0-4)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 0-4 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Enzo Barrenechea, waarmee Frosinone met 0-1 de leiding nam. Frosinone vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giuseppe Caso op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat Walid Cheddira van Frosinone een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Frosinone in de 95e minuut, nadat Abdou Harroui de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Frosinone.

LIVE Napoli - Frosinone 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' VAR: Afgekeurd doelpunt Giovanni Simeone Afgekeurd doelpunt vanwege hands Giovanni Simeone Napoli
43' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Mehdi Bourabia Frosinone
46' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Giorgi Kvernadze Frosinone
46' Wissel Frosinone Wissel Pol Lirola voor Giorgi Kvernadze Frosinone
53' Wissel Napoli Wissel Stanislav Lobotka voor Diego Demme Napoli
54' Wissel Napoli Wissel Giovanni Di Lorenzo voor Mário Rui Napoli
61' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jens Cajuste Napoli
64' Wissel Napoli Wissel Khvicha Kvaratskhelia voor Giacomo Raspadori Napoli
64' Wissel Napoli Wissel Victor Osimhen  voor Giovanni Simeone Napoli
65' Doelpunt Frosinone Doelpunt Enzo Barrenechea met assist van Luca Garritano Frosinone 0-1
66' Wissel Frosinone Wissel Francesco Gelli voor Marco Brescianini Frosinone
66' Wissel Frosinone Wissel Abdou Harroui voor Mehdi Bourabia Frosinone
70' Doelpunt Frosinone Doelpunt Giuseppe Caso Frosinone 0-2
71' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Giuseppe Caso Frosinone
71' Wissel Frosinone Wissel Matías Soulé voor Giuseppe Caso Frosinone
73' Wissel Napoli Wissel Matteo Politano voor Jesper Lindstrøm Napoli
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Gianluca Gaetano Napoli
80' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Abdou Harroui Frosinone
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Matteo Politano Napoli
86' Wissel Frosinone Wissel Simone Romagnoli voor Mateus Henrique Vanelli Lusuardi Frosinone
89' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Ilario Monterisi Frosinone
91' Penalty Frosinone Penalty Walid Cheddira Frosinone 0-3
95' Doelpunt Frosinone Doelpunt Abdou Harroui met assist van Pol Lirola Frosinone 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Frosinone
Opstellingen Napoli - Frosinone
De opstellingen van Napoli en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Frosinone

Napoli en Frosinone spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Frosinone in de Coppa Italia vond plaats op 18 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.