Nabeschouwing Roma - Cremonese (2-1) || Coppa Italia 2023/2024

Woensdag 3 januari 2024 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Roma het woensdag 3 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cremonese (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Roma en Cremonese is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Frank Tsadjout, waarmee Cremonese met 0-1 de leiding nam. Roma kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Romelu Lukaku , die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Roma in de 85e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Paulo Dybala deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Pairetto, waardoor Roma een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Roma - Cremonese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Michele Castagnetti Cremonese
8' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Paolo Ghiglione Cremonese
9' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Valentin Antov Cremonese
16' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Luca Ravanelli Cremonese
34' Gele kaart Roma Gele kaart voor Diego Llorente Roma
37' Doelpunt Cremonese Doelpunt Frank Tsadjout met assist van Paolo Ghiglione Cremonese 0-1
40' Gele kaart Roma Gele kaart voor Zeki Çelik Roma
46' Wissel Roma Wissel Nicola Zalewski voor Diego Llorente Roma
46' Wissel Roma Wissel Paulo Dybala voor Andrea Belotti Roma
46' Wissel Roma Wissel Rasmus Kristensen voor Zeki Çelik Roma
46' Wissel Cremonese Wissel Žan Majer voor Paolo Ghiglione Cremonese
53' Wissel Cremonese Wissel Matteo Bianchetti voor Alessandro Tuia Cremonese
61' Wissel Cremonese Wissel Gonzalo Abrego voor Michele Castagnetti Cremonese
62' Wissel Cremonese Wissel Massimo Coda voor David Okereke Cremonese
62' Wissel Cremonese Wissel Giacomo Quagliata voor Frank Tsadjout Cremonese
67' Wissel Roma Wissel Sardar Azmoun voor Edoardo Bove Roma
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor Rick Karsdorp Roma
74' Wissel Roma Wissel Leonardo Spinazzola voor Rick Karsdorp Roma
77' Doelpunt Roma Doelpunt Romelu Lukaku  met assist van Sardar Azmoun Roma 1-1
78' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Matteo Bianchetti Cremonese
85' Penalty Roma Penalty Paulo Dybala Roma 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Cremonese
Opstellingen Roma - Cremonese
De opstellingen van Roma en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Cremonese

Roma en Cremonese spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Cremonese in de Coppa Italia vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cremonese. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cremonese favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.