Nabeschouwing Salernitana - Ternana (1-0) || Coppa Italia 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 17:45 uur



In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Salernitana het zondag 13 augustus 2023 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Ternana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Ternana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Ternana (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Ternana is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Salernitana - Ternana
Goals
1
0
LIVE Salernitana - Ternana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Ternana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Ternana
Opstellingen Salernitana - Ternana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salernitana - Ternana

Salernitana en Ternana spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Ternana elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Salernitana 0
Winst Ternana 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Salernitana - Ternana Opstelling Salernitana Opstelling Ternana Live Salernitana - Ternana Live Salernitana - Ternana kijken Salernitana - Ternana kijken Live Salernitana - Ternana stream Salernitana - Ternana Fox Sports Nabeschouwing Salernitana - Ternana Uitslag Salernitana - Ternana Statistieken Salernitana - Ternana Coppa Italia 2023/2024 Salernitana - Ternana wedden Salernitana - Ternana gokken Salernitana - Ternana Unibet