Nabeschouwing Sampdoria - Südtirol (1-1) (7-6 na strafschoppen) || Coppa Italia 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 18:00 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Sampdoria het maandag 14 augustus 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Südtirol (1-1) (7-6 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Südtirol is onder leiding van scheidsrechter Kevin Bonacina geëindigd in een overwinning voor Sampdoria. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sampdoria het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 7-6 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Südtirol
Goals
1
1
LIVE Sampdoria - Südtirol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Südtirol
Opstellingen Sampdoria - Südtirol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sampdoria - Südtirol

Sampdoria en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Bonacina en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Südtirol elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Südtirol 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sampdoria - Südtirol Opstelling Sampdoria Opstelling Südtirol Live Sampdoria - Südtirol Live Sampdoria - Südtirol kijken Sampdoria - Südtirol kijken Live Sampdoria - Südtirol stream Sampdoria - Südtirol Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Südtirol Uitslag Sampdoria - Südtirol Statistieken Sampdoria - Südtirol Coppa Italia 2023/2024 Sampdoria - Südtirol wedden Sampdoria - Südtirol gokken Sampdoria - Südtirol Unibet