Nabeschouwing Sassuolo - Spezia (0-0) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Sassuolo het donderdag 2 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Spezia (0-0) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Luca Zufferli geëindigd in een overwinning voor Sassuolo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sassuolo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het was Sassuolo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Sassuolo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Sassuolo - Spezia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Cristian Volpato Sassuolo
35' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Raimonds Krollis Spezia
59' Wissel Spezia Wissel Luca Moro voor Raimonds Krollis Spezia
59' Wissel Spezia Wissel Petko Hristov voor Iva Gelashvili Spezia
67' Wissel Sassuolo Wissel Kristian Thorstvedt voor Cristian Volpato Sassuolo
67' Wissel Sassuolo Wissel Armand Laurienté voor Emil Konradsen Ceide Sassuolo
70' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Niccolò Pietra Spezia
71' Wissel Spezia Wissel Rachid Kouda voor Daniele Verde Spezia
71' Wissel Spezia Wissel Salvatore Esposito voor Giovanni Corradini Spezia
76' Wissel Sassuolo Wissel Nedim Bajrami voor Grégoire Defrel Sassuolo
76' Wissel Sassuolo Wissel Domenico Berardi voor Samu Castillejo Sassuolo
81' Wissel Spezia Wissel Pietro Candelari voor Niccolò Pietra Spezia
83' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Domenico Berardi Sassuolo
85' VAR: Afgekeurd doelpunt Rachid Kouda Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Rachid Kouda Spezia
90' Wissel Sassuolo Wissel Luca Lipani voor Uroš Račić Sassuolo
91' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Uroš Račić Sassuolo
95' Wissel Spezia Wissel Dimitrios Nikolaou voor Albin Ekdal Spezia
99' Wissel Sassuolo Wissel Andrea Pinamonti voor Samuele Mulattieri Sassuolo
106' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Pietro Candelari Spezia
107' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Petko Hristov Spezia
1' Penalty gescoord in shootout Spezia Penalty gescoord in shootout Rachid Kouda Spezia 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Sassuolo Penalty gescoord in shootout Domenico Berardi Sassuolo 1-1
3' Penalty gemist in shootout Spezia Penalty gemist in shootout Luca Moro Spezia 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Sassuolo Penalty gescoord in shootout Andrea Pinamonti Sassuolo 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Spezia Penalty gescoord in shootout Pietro Candelari Spezia 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Sassuolo Penalty gescoord in shootout Nedim Bajrami Sassuolo 3-2
7' Penalty gescoord in shootout Spezia Penalty gescoord in shootout Dimitrios Nikolaou Spezia 3-3
8' Penalty gescoord in shootout Sassuolo Penalty gescoord in shootout Kristian Thorstvedt Sassuolo 4-3
9' Penalty gescoord in shootout Spezia Penalty gescoord in shootout Salvatore Esposito Spezia 4-4
10' Penalty gescoord in shootout Sassuolo Penalty gescoord in shootout Armand Laurienté Sassuolo 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Spezia
Opstellingen Sassuolo - Spezia
De opstellingen van Sassuolo en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Massimiliano Alvini
Voorbeschouwing Sassuolo - Spezia

Sassuolo en Spezia spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Zufferli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Spezia in de Coppa Italia vond plaats op 18 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Spezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.