Nabeschouwing Spezia - Venezia (2-2) (4-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 21:00 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Spezia het maandag 14 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Orogel Stadium-Dino Manuzzi in Cesena.

Via de Spezia - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Venezia (2-2) (4-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Niccolò Baroni geëindigd in een overwinning voor Spezia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Spezia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Venezia
Goals
2
2
LIVE Spezia - Venezia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Venezia
Opstellingen Spezia - Venezia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spezia - Venezia

Spezia en Venezia spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niccolò Baroni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spezia en Venezia elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 0
Winst Venezia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spezia - Venezia Opstelling Spezia Opstelling Venezia Live Spezia - Venezia Live Spezia - Venezia kijken Spezia - Venezia kijken Live Spezia - Venezia stream Spezia - Venezia Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Venezia Uitslag Spezia - Venezia Statistieken Spezia - Venezia Coppa Italia 2023/2024 Spezia - Venezia wedden Spezia - Venezia gokken Spezia - Venezia Unibet