Nabeschouwing Udinese - Cagliari (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Udinese het woensdag 1 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Cagliari (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Francesco Cosso geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cagliari. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cagliari dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Axel Guessand, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nicolas Viola, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 120e minuut zette Gianluca Lapadula zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Francesco Cosso af en was het Cagliari die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Udinese - Cagliari 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Cagliari Wissel Gabriele Zappa voor Alessandro Di Pardo Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel Adam Obert voor Jakub Jankto Cagliari
49' VAR: Afgekeurd doelpunt Lorenzo Lucca Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lorenzo Lucca Udinese
63' Doelpunt Udinese Doelpunt Axel Guessand met assist van Florian Thauvin Udinese 1-0
66' Wissel Udinese Wissel Domingos Quina voor Sandi Lovrić Udinese
66' Wissel Udinese Wissel Jordan Zemura voor Hassane Kamara Udinese
67' Wissel Udinese Wissel Simone Pafundi voor Florian Thauvin Udinese
76' Wissel Cagliari Wissel Gianluca Lapadula voor Paulo Azzi Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel Gastón Pereiro voor Gaetano Oristanio Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel Nicolas Viola voor Eldor Shomurodov Cagliari
76' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Gastón Pereiro Cagliari
79' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Axel Guessand Udinese
80' Doelpunt Cagliari Doelpunt Nicolas Viola Cagliari 1-1
89' Wissel Udinese Wissel Sekou Diawara voor Lorenzo Lucca Udinese
89' Wissel Udinese Wissel David Pejičić voor Etienne Camara Udinese
92' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Mateusz Wieteska Cagliari
94' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Domingos Quina Udinese
95' Wissel Udinese Wissel Samuel John Nwachukwu voor Axel Guessand Udinese
105' Wissel Cagliari Wissel Alessandro Deiola voor Ibrahim Sulemana Cagliari
108' Gele kaart Udinese Gele kaart voor João Ferreira Udinese
120' Doelpunt Cagliari Doelpunt Gianluca Lapadula met assist van Andrea Petagna Cagliari 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Cagliari
Opstellingen Udinese - Cagliari
De opstellingen van Udinese en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Gabriele Cioffi
Voorbeschouwing Udinese - Cagliari

Udinese en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Cosso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Cagliari elkaar treffen in de Coppa Italia.