Nabeschouwing Genk - SV Roeselare (1-2) || Croky Cup 2009/2010

Woensdag 23 december 2009 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Genk het woensdag 23 december 2009 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare.

Via de Genk - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - SV Roeselare (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Genk en SV Roeselare is geëindigd in een 1-2 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht SV Roeselare op voorsprong te komen via een doelpunt van S. El Gaaouiri. Helaas voor SV Roeselare werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Genk dat via João Carlos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. El Gaaouiri dacht na 77 minuten te scoren voor SV Roeselare, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut werd A. Ngongca van Genk met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genk het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genk - SV Roeselare
1
2
LIVE Genk - SV Roeselare 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. El Gaaouiri SV Roeselare
43' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. El Gaaouiri SV Roeselare
45' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor B. Vidarsson SV Roeselare
51' Doelpunt Genk Doelpunt João Carlos Genk
73' Wissel Genk Wissel F. Camus voor Tiago Santos Genk
77' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. El Gaaouiri SV Roeselare
85' Wissel Genk Wissel D. Tözsér voor T. Buffel Genk
85' Wissel Genk Wissel I. Bakx voor D. Pudil Genk
85' Wissel SV Roeselare Wissel B. Vandenbussche voor J. Dequevy SV Roeselare
94' Rode kaart Genk Rode kaart voor A. Ngongca Genk
92' Wissel SV Roeselare Wissel D. De Pever voor S. El Gaaouiri SV Roeselare