Nabeschouwing SV Roeselare - Cercle Brugge (3-1) || Croky Cup 2009/2010

Vrijdag 26 maart 2010 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt SV Roeselare het vrijdag 26 maart 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de SV Roeselare - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Cercle Brugge (3-1)

Het Croky Cup duel tussen SV Roeselare en Cercle Brugge is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vossen. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het SV Roeselare dat via M. Dissa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Huyghebaert dacht na 60 minuten te scoren voor SV Roeselare, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde SV Roeselare via D. Kelhar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 79e minuut werd D. Mirvic van SV Roeselare met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor SV Roeselare met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 80 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat D. Viane zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SV Roeselare - Cercle Brugge
3
1
LIVE SV Roeselare - Cercle Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Cercle Brugge Penalty J. Vossen Cercle Brugge
33' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Viane Cercle Brugge
34' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt M. Dissa SV Roeselare
41' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor D. De Pever SV Roeselare
46' Wissel Cercle Brugge Wissel V. Nyoni voor O. Iachtchouk Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Reynaldo voor J. Vossen Cercle Brugge
48' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. Kucera SV Roeselare
60' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt J. Huyghebaert SV Roeselare
61' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Huyghebaert SV Roeselare
71' Eigen doelpunt SV Roeselare Eigen doelpunt D. Kelhar SV Roeselare
71' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Portier voor T. Sergeant Cercle Brugge
79' Rode kaart SV Roeselare Rode kaart voor D. Mirvic SV Roeselare
80' Tweede gele kaart Cercle Brugge Tweede gele kaart voor D. Viane Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - Cercle Brugge
Opstellingen SV Roeselare - Cercle Brugge

Voorbeschouwing SV Roeselare - Cercle Brugge

SV Roeselare en Cercle Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en Cercle Brugge in de Croky Cup vond plaats op 17 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 2 keer wist de ploeg van SV Roeselare te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor SV Roeselare. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.