Nabeschouwing Cercle Brugge - Beerschot (2-0) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 26 januari 2011 - 20:30 uur



In de Croky Cup 2010/2011 neemt Cercle Brugge het woensdag 26 januari 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot.

Via de Cercle Brugge - Beerschot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Beerschot (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en Beerschot is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van Wang Yang. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut moest D. Cruz van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beerschot verder met een speler minder. H. Cornelis dacht na 44 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Beerschot
Goals
2
0
LIVE Cercle Brugge - Beerschot 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Beerschot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Wang Yang Cercle Brugge
34' Rode kaart Beerschot Rode kaart voor D. Cruz Beerschot
44' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt H. Cornelis Cercle Brugge
59' Gele kaart Beerschot Gele kaart voor A. Custovic Beerschot
61' Wissel Beerschot Wissel S. MacDonald voor G. François Beerschot
68' Wissel Cercle Brugge Wissel K. DHaene voor L. Van Eeno Cercle Brugge
74' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Serebrennikov voor Wang Yang Cercle Brugge
75' Wissel Beerschot Wissel Júnior Negrão voor A. Custovic Beerschot
82' Wissel Beerschot Wissel F. Haroun voor V. Nyoni Beerschot
83' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Van Roose voor Renato Neto Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Beerschot
Opstellingen Cercle Brugge - Beerschot

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Beerschot

Cercle Brugge en Beerschot spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Cercle Brugge en Beerschot elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 0
Winst Beerschot 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cercle Brugge - Beerschot Opstelling Cercle Brugge Opstelling Beerschot Live Cercle Brugge - Beerschot Live Cercle Brugge - Beerschot kijken Cercle Brugge - Beerschot kijken Live Cercle Brugge - Beerschot stream Cercle Brugge - Beerschot Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Beerschot Uitslag Cercle Brugge - Beerschot Statistieken Cercle Brugge - Beerschot Croky Cup 2010/2011 Cercle Brugge - Beerschot wedden Cercle Brugge - Beerschot gokken Cercle Brugge - Beerschot Unibet