Nabeschouwing Dessel Sport - Club Brugge (2-3) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 21 september 2011 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Dessel Sport het woensdag 21 september 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Armand Melis Stadion in Dessel.

Via de Dessel Sport - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dessel Sport - Club Brugge (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Dessel Sport en Club Brugge is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Dessel Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Asubonteng. Helaas voor Dessel Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Dessel Sport dat via O. Benassar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut moest Dessel Sport verder met een man minder nadat J. Nijs een rode kaart had gekregen. Het lukte Club Brugge in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 69e minuut scoorde Club Brugge via B. Vleminckx, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Club Brugge via J. Blondel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut scoorde T. Meunier namens Club Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dessel Sport - Club Brugge
2
3
LIVE Dessel Sport - Club Brugge 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dessel Sport - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Penalty Dessel Sport Penalty P. Asubonteng Dessel Sport
20' Wissel Club Brugge Wissel M. Vydra voor M. Lestienne Club Brugge
22' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor H. Hannes Dessel Sport
29' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt O. Benassar Dessel Sport
46' Wissel Club Brugge Wissel V. Odjidja-Ofoe voor T. Van Acker Club Brugge
56' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor D. Van Gijseghem Club Brugge
60' Rode kaart Dessel Sport Rode kaart voor J. Nijs Dessel Sport
69' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Vleminckx Club Brugge
77' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor O. Benassar Dessel Sport
79' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor A. Ven Dessel Sport
81' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Blondel Club Brugge
82' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor M. Van Lieshout Dessel Sport
83' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. Meunier Club Brugge
84' Wissel Dessel Sport Wissel Z. Gielis voor O. Benassar Dessel Sport
84' Wissel Dessel Sport Wissel A. Sekou Sampil voor K. Remen Dessel Sport
90' Wissel Dessel Sport Wissel H. Noyen voor A. Ven Dessel Sport