Nabeschouwing Lierse - Lokeren (0-3) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 22 februari 2012 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Lierse het woensdag 22 februari 2012 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Lierse - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Lokeren (0-3)

Het Croky Cup duel tussen Lierse en Lokeren is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van N. De Pauw. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Lokeren dat via K. Persoons dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. De Pauw dacht na 84 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Lokeren
LIVE Lierse - Lokeren 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Maric Lokeren
17' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor G. Galitsios Lokeren
38' Doelpunt Lokeren Doelpunt N. De Pauw Lokeren
42' Doelpunt Lokeren Doelpunt K. Persoons Lokeren
45' Gele kaart Lierse Gele kaart voor M. Maric Lierse
46' Wissel Lierse Wissel Hussein Yasser voor T. Wils Lierse
54' Wissel Lierse Wissel Flávio Amado voor K. De Wree Lierse
57' Wissel Lokeren Wissel B. Fall voor B. De Ceulaer Lokeren
58' Wissel Lokeren Wissel G. Fevang voor K. Persoons Lokeren
73' Wissel Lierse Wissel S. Huysegems voor W. Sonck Lierse
81' Wissel Lokeren Wissel H. El Mouataz voor B. Mokulu Tembe Lokeren
84' Doelpunt Lokeren Doelpunt N. De Pauw Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Lokeren
Opstellingen Lierse - Lokeren

Voorbeschouwing Lierse - Lokeren

Lierse en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Lokeren in de Croky Cup vond plaats op 31 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lierse te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lierse. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.