Nabeschouwing Hoogstraten - Cercle Brugge (1-3) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Hoogstraten het woensdag 26 september 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Seminarie in Hoogstraten.

Via de Hoogstraten - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogstraten - Cercle Brugge (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Hoogstraten en Cercle Brugge is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Uchebo. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Hoogstraten dat via R. Tilburgs dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Van Gansen dacht na 26 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Cercle Brugge via Rudy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hoogstraten - Cercle Brugge
1
3
LIVE Hoogstraten - Cercle Brugge 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogstraten - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt M. Uchebo Cercle Brugge
14' Doelpunt Hoogstraten Doelpunt R. Tilburgs Hoogstraten
26' Eigen doelpunt Cercle Brugge Eigen doelpunt I. Van Gansen Cercle Brugge
30' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Evens Cercle Brugge
41' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. Cornelis Cercle Brugge
46' Wissel Hoogstraten Wissel M. Lanslots voor B. Swaegers Hoogstraten
46' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Wils voor A. Portier Cercle Brugge
52' Gele kaart Hoogstraten Gele kaart voor Y. Meyvis Hoogstraten
62' Wissel Cercle Brugge Wissel Rudy voor O. Iachtchouk Cercle Brugge
67' Wissel Hoogstraten Wissel J. Van Weert voor R. Engelen Hoogstraten
77' Wissel Hoogstraten Wissel B. Cornelissen voor I. Van Gansen Hoogstraten
83' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Rudy Cercle Brugge
86' Wissel Cercle Brugge Wissel M. Bakenga voor L. Van Eeno Cercle Brugge