Nabeschouwing Lokeren - Dessel Sport (3-0) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Lokeren het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dessel Sport.

Via de Lokeren - Dessel Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Dessel Sport (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Lokeren en Dessel Sport is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Mokulu Tembe. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Lokeren dat via H. Harbaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Harbaoui dacht na 21 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Dessel Sport
3
0
LIVE Lokeren - Dessel Sport 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Dessel Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. Mokulu Tembe Lokeren
17' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
21' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
42' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor A. Petersen Dessel Sport
46' Wissel Lokeren Wissel P. Grbac voor N. De Pauw Lokeren
46' Wissel Dessel Sport Wissel A. Kolev voor D. Peljto Dessel Sport
46' Wissel Dessel Sport Wissel T. Bieniek voor R. Vansimpsen Dessel Sport
52' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor G. Willems Dessel Sport
67' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor M. Van Lieshout Dessel Sport
67' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor A. Kolev Dessel Sport
72' Wissel Lokeren Wissel I. Raeymaekers voor B. Mokulu Tembe Lokeren
78' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor P. Grbac Lokeren
78' Wissel Lokeren Wissel I. Gueye voor J. Taravel Lokeren
78' Wissel Dessel Sport Wissel T. Janssen voor M. Van Lieshout Dessel Sport
80' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor Z. Gielis Dessel Sport