Nabeschouwing KV Oostende - Lierse (0-0) (8-7 na strafschoppen) || Croky Cup 2013/2014

Woensdag 4 december 2013 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2013/2014 neemt KV Oostende het woensdag 4 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Lierse (0-0) (8-7 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en Lierse is geëindigd in een overwinning voor KV Oostende. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek KV Oostende het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 8-7 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Lierse
LIVE KV Oostende - Lierse 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel KV Oostende Wissel N. De Schutter voor X. Luissint KV Oostende
55' Wissel KV Oostende Wissel Fernando voor L. Depoitre KV Oostende
66' Wissel KV Oostende Wissel F. Berrier voor Á. Vass KV Oostende
72' Wissel Lierse Wissel H. Losada voor Bruno Lindbergh Lierse
75' Wissel Lierse Wissel J. De Jonghe voor Wamberto Lierse
80' Gele kaart Lierse Gele kaart voor D. Menga Lierse
87' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Mushekwi KV Oostende
102' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
106' Wissel Lierse Wissel C. Hoefkens voor K. Saïdi Lierse
119' Gele kaart Lierse Gele kaart voor J. De Jonghe Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Lierse
Opstellingen KV Oostende - Lierse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing KV Oostende - Lierse

KV Oostende en Lierse spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Lierse elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst Lierse 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
KV Oostende - Lierse Opstelling KV Oostende Opstelling Lierse Live KV Oostende - Lierse Live KV Oostende - Lierse kijken KV Oostende - Lierse kijken Live KV Oostende - Lierse stream KV Oostende - Lierse Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Lierse Uitslag KV Oostende - Lierse Statistieken KV Oostende - Lierse Croky Cup 2013/2014 KV Oostende - Lierse wedden KV Oostende - Lierse gokken KV Oostende - Lierse Unibet