Nabeschouwing Westerlo - Antwerp (1-1) (5-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2015/2016

Woensdag 2 december 2015 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2015/2016 neemt Westerlo het woensdag 2 december 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp.

Via de Westerlo - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Antwerp (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Westerlo en Antwerp is geëindigd in een overwinning voor Westerlo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Westerlo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 59e minuut dacht Antwerp op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Dequevy. Helaas voor Antwerp werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Westerlo dat via K. Schuermans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Westerlo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Antwerp
1
1
LIVE Westerlo - Antwerp 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Biset Antwerp
29' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. De Ceulaer Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel E. Višņakovs voor M. Aoulad Westerlo
59' Penalty Antwerp Penalty J. Dequevy Antwerp
65' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Colpaert Antwerp
74' Wissel Westerlo Wissel J. Molenberghs voor B. De Ceulaer Westerlo
75' Wissel Antwerp Wissel G. Dufer voor S. Limbombe Antwerp
79' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Schuermans Westerlo
82' Wissel Antwerp Wissel N. Binst voor W. Owusu Antwerp
89' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
90' Wissel Westerlo Wissel J. Koffi voor N. Schouterden Westerlo
108' Wissel Antwerp Wissel P. Perdichizzi voor D. Daeseleire Antwerp