Nabeschouwing AS Eupen - Kortrijk (4-0) || Croky Cup 2016/2017

Dinsdag 13 december 2016 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt AS Eupen het dinsdag 13 december 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Kortrijk (4-0)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Kortrijk is geëindigd in een 4-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Diallo. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het AS Eupen dat via Luis García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Sylla dacht na 69 minuten te scoren voor AS Eupen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde AS Eupen via H. Onyekuru, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Kortrijk
4
0
LIVE AS Eupen - Kortrijk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt AS Eupen Doelpunt I. Diallo AS Eupen
55' Penalty AS Eupen Penalty Luis García AS Eupen
55' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Goutas Kortrijk
56' Wissel Kortrijk Wissel S. Sarr voor X. Mercier Kortrijk
58' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Sifakis Kortrijk
65' Wissel AS Eupen Wissel F. Taulemesse voor A. Bassey AS Eupen
69' Penalty AS Eupen Penalty M. Sylla AS Eupen
69' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor B. Verstraete Kortrijk
74' Wissel Kortrijk Wissel L. Veldwijk voor I. Ouali Kortrijk
78' Wissel Kortrijk Wissel A. Totovytsky voor I. Saadi Kortrijk
80' Wissel AS Eupen Wissel P. Hackenberg voor J. Suárez AS Eupen
86' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Diallo AS Eupen
86' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor Cases AS Eupen
89' Doelpunt AS Eupen Doelpunt H. Onyekuru AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor H. Onyekuru AS Eupen