Nabeschouwing Cappellen - Zulte-Waregem (1-2) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:30 uur



In de Croky Cup 2016/2017 neemt Cappellen het woensdag 21 september 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Jos van Wellen in Kapellen.

Via de Cappellen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cappellen - Zulte-Waregem (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Cappellen en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van Vetokele. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Cappellen dat via S. Van den Heuvel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Leye dacht na 89 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cappellen - Zulte-Waregem
Goals
1
2
LIVE Cappellen - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cappellen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor A. Petersen Cappellen
0' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Derijck Zulte-Waregem
38' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Vetokele Zulte-Waregem
62' Wissel Cappellen Wissel M. Deckers voor S. Kil Cappellen
64' Wissel Cappellen Wissel M. Volant voor P. Kempeneers Cappellen
74' Doelpunt Cappellen Doelpunt S. Van den Heuvel Cappellen
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Lerager voor J. Naessens Zulte-Waregem
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Leye voor S. Brebels Zulte-Waregem
89' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Leye Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Cappellen - Zulte-Waregem
Opstellingen Cappellen - Zulte-Waregem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cappellen - Zulte-Waregem

Cappellen en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Cappellen en Zulte-Waregem elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Cappellen 0
Winst Zulte-Waregem 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cappellen - Zulte-Waregem Opstelling Cappellen Opstelling Zulte-Waregem Live Cappellen - Zulte-Waregem Live Cappellen - Zulte-Waregem kijken Cappellen - Zulte-Waregem kijken Live Cappellen - Zulte-Waregem stream Cappellen - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Cappellen - Zulte-Waregem Uitslag Cappellen - Zulte-Waregem Statistieken Cappellen - Zulte-Waregem Croky Cup 2016/2017 Cappellen - Zulte-Waregem wedden Cappellen - Zulte-Waregem gokken Cappellen - Zulte-Waregem Unibet