Nabeschouwing Geel - Zulte-Waregem (1-2) (na verlenging) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Geel het woensdag 30 november 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Leunen in Geel.

Via de Geel - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Geel - Zulte-Waregem (1-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Geel en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Zulte-Waregem dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 7e minuut dacht Geel op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Bangoura. Helaas voor Geel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Zulte-Waregem dat via T. Derijck dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. S. Meïté dacht na 118 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 119e minuut moest Geel verder met een man minder, nadat N. Hulsmans een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Zulte-Waregem die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Geel - Zulte-Waregem
1
2
LIVE Geel - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Geel - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Geel Doelpunt Y. Bangoura Geel
37' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Derijck Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Leye voor Vetokele Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Kaya voor B. Verboom Zulte-Waregem
72' Wissel Geel Wissel A. Karadayi voor C. De Norre Geel
73' Gele kaart Geel Gele kaart voor Y. Bangoura Geel
84' Wissel Geel Wissel A. Koita voor Y. Bangoura Geel
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Cordaro voor O. Oularé Zulte-Waregem
85' Wissel Geel Wissel L. Damblon voor S. Demulder Geel
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Kaya Zulte-Waregem
114' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Dalsgaard Zulte-Waregem
115' Gele kaart Geel Gele kaart voor N. Hulsmans Geel
118' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Meïté Zulte-Waregem
119' Tweede gele kaart Geel Tweede gele kaart voor N. Hulsmans Geel
119' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Leye Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Geel - Zulte-Waregem
Opstellingen Geel - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Geel - Zulte-Waregem

Geel en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Geel en Zulte-Waregem in de Croky Cup vond plaats op 20 december 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 1 keer wist de ploeg van Geel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Geel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.