Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (3-2) || Croky Cup 2017/2018

Donderdag 8 februari 2018 - 21:00 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Club Brugge het donderdag 8 februari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Club Brugge en Standard Luik is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Standard Liège kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Sa Orlando. Club Brugge kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Vanaken, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette A. Diaby zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Emond de 2-2 maakte voor Standard Liège. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Club Brugge dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Wesley de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Standard Luik 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Sa Orlando met assist van R. Marin Standard Liège 0-1
16' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor P. MPoku Standard Liège
35' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Gillet Standard Liège
42' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken Club Brugge 1-1
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Sa Orlando Standard Liège
45' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor Sa Orlando Standard Liège
58' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor U. Agbo Standard Liège
60' Wissel Club Brugge Wissel I. Tomecak voor D. Cools Club Brugge
61' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
63' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van R. Vormer Club Brugge 2-1
64' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Marin Standard Liège
70' Wissel Club Brugge Wissel J. Clasie voor M. Nakamba Club Brugge
71' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van P. MPoku Standard Liège 2-2
76' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley Club Brugge 3-2
76' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor Wesley Club Brugge
79' Wissel Standard Liège Wissel G. Cimirot voor P. MPoku Standard Liège
93' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor R. Emond Standard Liège
94' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Standard Luik
Opstellingen Club Brugge - Standard Luik

Voorbeschouwing Club Brugge - Standard Luik

Club Brugge en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Standard Luik in de Croky Cup vond plaats op 31 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 2 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Club Brugge. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.