Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (2-0) || Croky Cup 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het woensdag 29 november 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en AS Eupen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Morioka, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ampomah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut moest Waasland-Beveren verder met een man minder nadat Jonathan Buatu een rode kaart had gekregen. Het lukte AS Eupen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - AS Eupen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Morioka met assist van E. Demir Waasland-Beveren 1-0
31' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Tirpan AS Eupen
44' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Wague AS Eupen
46' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor M. Wague AS Eupen
67' Wissel AS Eupen Wissel D. Mouchamps voor A. Fadlalla AS Eupen
73' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt O. Ampomah met assist van R. Mmaee Waasland-Beveren 2-0
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Dierckx voor O. Ampomah Waasland-Beveren
82' Wissel AS Eupen Wissel N. Verdier voor M. Tirpan AS Eupen
85' Rode kaart Waasland-Beveren Rode kaart voor Jonathan Buatu Waasland-Beveren
92' Wissel Waasland-Beveren Wissel I. Thelin voor R. Mmaee Waasland-Beveren