Nabeschouwing Geel - Tilleur (2-2) (4-3 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Geel het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tilleur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Leunen in Geel.

Via de Geel - Tilleur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Geel - Tilleur (2-2) (4-3 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Geel en Tilleur is geëindigd in een overwinning voor Geel. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Geel het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Geel - Tilleur
Goals
2
2
LIVE Geel - Tilleur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Geel - Tilleur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Geel - Tilleur
Opstellingen Geel - Tilleur

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Geel - Tilleur

Geel en Tilleur spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Geel en Tilleur elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Geel 0
Winst Tilleur 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Geel - Tilleur Opstelling Geel Opstelling Tilleur Live Geel - Tilleur Live Geel - Tilleur kijken Geel - Tilleur kijken Live Geel - Tilleur stream Geel - Tilleur Fox Sports Nabeschouwing Geel - Tilleur Uitslag Geel - Tilleur Statistieken Geel - Tilleur Croky Cup 2018/2019 Geel - Tilleur wedden Geel - Tilleur gokken Geel - Tilleur Unibet