Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (1-0) || Croky Cup 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Kortrijk het dinsdag 4 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Kortrijk en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. Batsula, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kortrijk.

LIVE Kortrijk - Zulte-Waregem 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Kortrijk Doelpunt A. Batsula Kortrijk 1-0
45' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor J. De Sart Kortrijk
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Bongonda voor T. Buffel Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Sylla voor H. Bjørdal Zulte-Waregem
55' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Azouni Kortrijk
61' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Sylla Zulte-Waregem
64' Wissel Kortrijk Wissel Kanu voor A. Ajagun Kortrijk
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor N. De Pauw Zulte-Waregem
81' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
81' Wissel Kortrijk Wissel T. Chevalier voor I. Ouali Kortrijk
92' Wissel Kortrijk Wissel B. Hines-Ike voor K. DHaene Kortrijk
91' Wissel Kortrijk Wissel B. Hines-Ike voor K. DHaene Kortrijk
93' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Zulte-Waregem
Opstellingen Kortrijk - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Kortrijk - Zulte-Waregem

Kortrijk en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Zulte-Waregem in de Croky Cup vond plaats op 12 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kortrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.