Nabeschouwing KV Oostende - Gent (2-2) (3-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 30 januari 2019 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt KV Oostende het woensdag 30 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de KV Oostende - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Gent (2-2) (3-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en Gent is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een overwinning voor Gent. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gent het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. De Sutter, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Sakala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Gent de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Sørloth. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Gent nadat R. Bezus in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Gent, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE KV Oostende - Gent 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. De Sutter KV Oostende 1-0
30' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor T. De Sutter KV Oostende
31' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van J. Vanlerberghe KV Oostende 2-0
35' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Vanlerberghe KV Oostende
38' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor I. Plastun Gent
50' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Dutoît KV Oostende
53' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
61' Wissel Gent Wissel J. David voor A. Esiti Gent
70' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
75' Wissel Gent Wissel J. Dompé voor S. Rosted Gent
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Fernando Canesin KV Oostende
84' Doelpunt Gent Doelpunt A. Sørloth Gent 2-1
86' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor L. De Bock KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel S. Coopman voor R. Zivkovic KV Oostende
91' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus Gent 2-2
96' Wissel Gent Wissel T. Derijck voor A. Souquet Gent
101' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor Fernando Canesin KV Oostende
114' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
1' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout F. Sakala KV Oostende 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Gent Penalty gescoord in shootout T. Derijck Gent 1-1
2' Penalty gemist in shootout KV Oostende Penalty gemist in shootout S. Coopman KV Oostende
2' Penalty gemist in shootout Gent Penalty gemist in shootout G. Chakvetadze Gent
3' Penalty gemist in shootout KV Oostende Penalty gemist in shootout G. Milović KV Oostende
3' Penalty gescoord in shootout Gent Penalty gescoord in shootout A. Sørloth Gent 1-2
4' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout J. Vanlerberghe KV Oostende 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Gent Penalty gescoord in shootout D. Bronn Gent 2-3
5' Penalty gescoord in shootout KV Oostende Penalty gescoord in shootout I. Boonen KV Oostende 3-3
5' Penalty gemist in shootout Gent Penalty gemist in shootout J. David Gent
6' Penalty gemist in shootout KV Oostende Penalty gemist in shootout K. Vandendriessche KV Oostende
6' Penalty gescoord in shootout Gent Penalty gescoord in shootout R. Bezus Gent 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Gent
Opstellingen KV Oostende - Gent

Voorbeschouwing KV Oostende - Gent

KV Oostende en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Gent in de Croky Cup vond plaats op 24 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gent slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.