Nabeschouwing Olympic Charleroi - Lokeren (2-5) || Croky Cup

Woensdag 26 september 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup neemt Olympic Charleroi het woensdag 26 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Neuville in Charleroi.

Via de Olympic Charleroi - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympic Charleroi - Lokeren (2-5)

Het Croky Cup duel tussen Olympic Charleroi en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-5 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokeren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Skúlason. Lokeren vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Filipović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Lokeren vervolgens op 0-3. Het was J. Cevallos die vanaf 11 meter wist te scoren in de 28e minuut.

Na 44 minuten deed I. Somé iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Olympic Charleroi werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 49e minuut nadat A. Saroka namens Lokeren de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 62e minuut was het A. Virgone van Olympic Charleroi wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Lokeren mocht A. Skúlason in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Lokeren.

Wedstrijdstatistieken Olympic Charleroi - Lokeren
Goals
2
5
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
101
91
Gevaarlijke aanvallen
55
47
Corners
7
4
Wissels
0
1
LIVE Olympic Charleroi - Lokeren 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympic Charleroi - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Skúlason Lokeren 0-1
25' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Filipović Lokeren 0-2
28' Penalty Lokeren Penalty J. Cevallos Lokeren 0-3
44' Doelpunt Olympic Charleroi Doelpunt I. Somé Olympic Charleroi 1-3
46' Wissel Lokeren Wissel O. De Wolf voor D. Verhulst Lokeren
49' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Saroka Lokeren 1-4
62' Doelpunt Olympic Charleroi Doelpunt A. Virgone Olympic Charleroi 2-4
81' Penalty Lokeren Penalty A. Skúlason Lokeren 2-5
87' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Lokeren
Opstellingen Olympic Charleroi - Lokeren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympic Charleroi - Lokeren

Olympic Charleroi en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympic Charleroi en Lokeren elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Olympic Charleroi 0
Winst Lokeren 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Olympic Charleroi - Lokeren Opstelling Olympic Charleroi Opstelling Lokeren Live Olympic Charleroi - Lokeren Live Olympic Charleroi - Lokeren kijken Olympic Charleroi - Lokeren kijken Live Olympic Charleroi - Lokeren stream Olympic Charleroi - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Olympic Charleroi - Lokeren Uitslag Olympic Charleroi - Lokeren Statistieken Olympic Charleroi - Lokeren Croky Cup 2018/2019 Olympic Charleroi - Lokeren wedden Olympic Charleroi - Lokeren gokken Olympic Charleroi - Lokeren Unibet