Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel (3-3) (1-3 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt RFC Seraing het zondag 12 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Eloois-Winkel. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirhan Sport Center - Field 2 (Side) in Side.

Via de RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel (3-3) (1-3 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen RFC Seraing en Sint-Eloois-Winkel is geëindigd in een overwinning voor Sint-Eloois-Winkel. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sint-Eloois-Winkel het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel
Goals
3
3
LIVE RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel
Opstellingen RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel

RFC Seraing en Sint-Eloois-Winkel spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Sint-Eloois-Winkel in de Croky Cup vond plaats op 13 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen RFC Seraing en Sint-Eloois-Winkel eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RFC Seraing 0
Winst Sint-Eloois-Winkel 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Opstelling RFC Seraing Opstelling Sint-Eloois-Winkel Live RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Live RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel kijken RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel kijken Live RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel stream RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Fox Sports Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Uitslag RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Statistieken RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Croky Cup 2018/2019 RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel wedden RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel gokken RFC Seraing - Sint-Eloois-Winkel Unibet