Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (1-3) || Croky Cup 2018/2019

Dinsdag 18 december 2018 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Sint-Truiden het dinsdag 18 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Sint-Truiden - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Gent is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Dompé, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee J. Dompé zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 91 minuten deed Y. Boli iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sint-Truiden werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Sint-Truiden echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gent.

LIVE Sint-Truiden - Gent 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Gent Doelpunt J. Dompé Gent 0-1
46' Wissel Sint-Truiden Wissel P. Garcia Tena voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
59' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk Gent 0-2
59' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Boli voor W. Endo Sint-Truiden
61' Doelpunt Gent Doelpunt J. Dompé Gent 0-3
67' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Botaka voor E. Acolatse Sint-Truiden
68' Wissel Gent Wissel T. Awoniyi voor B. Dejaegere Gent
71' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
75' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
75' Wissel Gent Wissel E. Smith voor G. Chakvetadze Gent
77' Gele kaart Gent Gele kaart voor Y. Thoelen Gent
78' Wissel Gent Wissel J. David voor A. Esiti Gent
90' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
91' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli Sint-Truiden 1-3
93' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Gent
Opstellingen Sint-Truiden - Gent

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Gent

Sint-Truiden en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Gent elkaar treffen in de Croky Cup.