Nabeschouwing Sint-Truiden - Mandel United (3-2) || Croky Cup

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup neemt Sint-Truiden het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mandel United. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Sint-Truiden - Mandel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mandel United (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Mandel United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door C. De Norre, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Daniel Oliveira in de 81e minuut zorgde er even later voor dat Mandel United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette Y. Boli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat D. Kamada de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mandel United dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Pyck de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Mandel United
Goals
3
2
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
140
90
Gevaarlijke aanvallen
79
33
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - Mandel United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mandel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Sart voor S. De Petter Sint-Truiden
51' Wissel Mandel United Wissel M. Clyncke voor C. Bram Mandel United
59' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. De Norre Sint-Truiden 1-0
61' Wissel Mandel United Wissel R. Pyck voor M. Joos Mandel United
61' Wissel Mandel United Wissel Daniel Oliveira voor J. Coppin Mandel United
68' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor R. Bezus Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor C. De Norre Sint-Truiden
80' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse Sint-Truiden
81' Penalty Mandel United Penalty Daniel Oliveira Mandel United 1-1
83' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli Sint-Truiden 2-1
85' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada Sint-Truiden 3-1
92' Doelpunt Mandel United Doelpunt R. Pyck Mandel United 3-2
Opstellingen Sint-Truiden - Mandel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Mandel United

Sint-Truiden en Mandel United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Mandel United elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 0
Winst Mandel United 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Sint-Truiden - Mandel United Opstelling Sint-Truiden Opstelling Mandel United Live Sint-Truiden - Mandel United Live Sint-Truiden - Mandel United kijken Sint-Truiden - Mandel United kijken Live Sint-Truiden - Mandel United stream Sint-Truiden - Mandel United Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Mandel United Uitslag Sint-Truiden - Mandel United Statistieken Sint-Truiden - Mandel United Croky Cup 2018/2019 Sint-Truiden - Mandel United wedden Sint-Truiden - Mandel United gokken Sint-Truiden - Mandel United Unibet