Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Knokke (3-2) || Croky Cup 2018/2019

Donderdag 6 december 2018 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Union Saint-Gilloise het donderdag 6 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Knokke.

Via de Union Saint-Gilloise - Knokke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Knokke (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Union Saint-Gilloise en Knokke is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Ferber, waarmee Knokke met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Vandewalle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette P. Tau zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Knokke de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Knokke vergroot nadat P. Tau de 3-1 wist te scoren. In de 70e minuut moest Knokke verder met een man minder, nadat Marcel Mehlem een tweede gele kaart kreeg. Union Saint-Gilloise verkleinde in de 86e minuut de achterstand doordat T. Andries de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Knokke 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Knokke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Knokke Doelpunt R. Ferber Knokke 1-0
40' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt M. Vandewalle Union Saint-Gilloise 1-1
54' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Vandewalle Union Saint-Gilloise
58' Doelpunt Knokke Doelpunt P. Tau Knokke 2-1
66' Doelpunt Knokke Doelpunt P. Tau Knokke 3-1
67' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Marcel Mehlem Knokke
70' Tweede gele kaart Knokke Tweede gele kaart voor Marcel Mehlem Knokke
72' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Union Saint-Gilloise
72' Gele kaart Knokke Gele kaart voor Knokke
76' Wissel Knokke Wissel M. Fixelles voor R. Ferber Knokke
81' Wissel Knokke Wissel A. Hamzaoui voor J. Vercauteren Knokke
86' Wissel Knokke Wissel S. Pinto Borges voor P. Tau Knokke
86' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Andries Union Saint-Gilloise 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Knokke
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Knokke

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Knokke

Union Saint-Gilloise en Knokke spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Knokke elkaar treffen in de Croky Cup.