Nabeschouwing Deinze - Heist (0-0) (7-8 na strafschoppen) || Croky Cup

Zondag 18 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Deinze het zondag 18 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Heist. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Heist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Heist (0-0) (7-8 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Deinze en Heist is geëindigd in een overwinning voor Heist. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Heist het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 7-8 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Heist
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
164
111
Gevaarlijke aanvallen
132
52
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Deinze - Heist 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Heist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Deinze - Heist

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deinze - Heist

Deinze en Heist spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Deinze en Heist elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Deinze 0
Winst Heist 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Deinze - Heist Opstelling Deinze Opstelling Heist Live Deinze - Heist Live Deinze - Heist kijken Deinze - Heist kijken Live Deinze - Heist stream Deinze - Heist Fox Sports Nabeschouwing Deinze - Heist Uitslag Deinze - Heist Statistieken Deinze - Heist Croky Cup 2019/2020 Deinze - Heist wedden Deinze - Heist gokken Deinze - Heist Unibet