Nabeschouwing Dessel Sport - RWDM (4-2) (na verlenging) || Croky Cup

Zaterdag 17 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Croky Cup neemt Dessel Sport het zaterdag 17 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Armand Melis Stadion in Dessel.

Via de Dessel Sport - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dessel Sport - RWDM (4-2) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Dessel Sport en RWDM is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Dessel Sport. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dessel Sport dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 4-2.

Wedstrijdstatistieken Dessel Sport - RWDM
Goals
4
2
LIVE Dessel Sport - RWDM 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dessel Sport - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Dessel Sport - RWDM

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dessel Sport - RWDM

Dessel Sport en RWDM spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Dessel Sport en RWDM elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Dessel Sport 0
Winst RWDM 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Dessel Sport - RWDM Opstelling Dessel Sport Opstelling RWDM Live Dessel Sport - RWDM Live Dessel Sport - RWDM kijken Dessel Sport - RWDM kijken Live Dessel Sport - RWDM stream Dessel Sport - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Dessel Sport - RWDM Uitslag Dessel Sport - RWDM Statistieken Dessel Sport - RWDM Croky Cup 2019/2020 Dessel Sport - RWDM wedden Dessel Sport - RWDM gokken Dessel Sport - RWDM Unibet