Nabeschouwing Francs Borains - Torhout (6-1) || Croky Cup 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2019/2020 neemt Francs Borains het zondag 25 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Torhout.

Via de Francs Borains - Torhout live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Torhout (6-1)

Het Croky Cup duel tussen Francs Borains en Torhout is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Francs Borains. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Francs Borains - Torhout
Goals
6
1
LIVE Francs Borains - Torhout 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Torhout teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - Torhout
Opstellingen Francs Borains - Torhout

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Francs Borains - Torhout

Francs Borains en Torhout spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Francs Borains en Torhout in de Croky Cup vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torhout. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torhout favoriet. 1 keer wist de ploeg van Francs Borains te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Francs Borains. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Francs Borains 0
Winst Torhout 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Francs Borains - Torhout Opstelling Francs Borains Opstelling Torhout Live Francs Borains - Torhout Live Francs Borains - Torhout kijken Francs Borains - Torhout kijken Live Francs Borains - Torhout stream Francs Borains - Torhout Fox Sports Nabeschouwing Francs Borains - Torhout Uitslag Francs Borains - Torhout Statistieken Francs Borains - Torhout Croky Cup 2019/2020 Francs Borains - Torhout wedden Francs Borains - Torhout gokken Francs Borains - Torhout Unibet