Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (1-3) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2019/2020 neemt Standard Luik het woensdag 18 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (1-3)

Het Croky Cup duel tussen Standard Luik en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Lestienne, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. De Laet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette M. Benson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat D. Mbokani de 1-3 wist te scoren. In de 94e minuut moest Standard Liège verder met een man minder, nadat A. Boljevic een tweede gele kaart kreeg. Na 95 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat D. Lamkel Ze zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Antwerp.

LIVE Standard Luik - Antwerp 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van M. Vojvoda Standard Liège 1-0
35' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
36' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Lestienne Standard Liège
41' Wissel Standard Liège Wissel D. Cop voor S. Amallah Standard Liège
47' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
59' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor A. Baby Antwerp
64' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. De Laet Antwerp 1-1
64' Wissel Antwerp Wissel I. Rodrigues voor M. Hongla Antwerp
67' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson Antwerp 1-2
82' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor M. Vojvoda Standard Liège
83' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Boljevic Standard Liège
84' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani Antwerp 1-3
94' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor A. Boljevic Standard Liège
95' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Antwerp
Opstellingen Standard Luik - Antwerp

Voorbeschouwing Standard Luik - Antwerp

Standard Luik en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Antwerp in de Croky Cup vond plaats op 27 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.