In de Croky Cup neemt Acren het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Merelbeke. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Camomilles in Deux-Acren.

Via de Acren - Merelbeke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Acren - Merelbeke (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Acren en Merelbeke is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Merelbeke.

Wedstrijdstatistieken Acren - Merelbeke
Goals
1
2
LIVE Acren - Merelbeke 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Acren - Merelbeke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Acren - Merelbeke
Opstellingen Acren - Merelbeke

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Acren - Merelbeke

Acren en Merelbeke spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Acren en Merelbeke in de Croky Cup vond plaats op 27 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Merelbeke. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Merelbeke favoriet. 1 keer wist de ploeg van Acren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Acren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Acren 0
Winst Merelbeke 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Acren - Merelbeke Opstelling Acren Opstelling Merelbeke Live Acren - Merelbeke Live Acren - Merelbeke kijken Acren - Merelbeke kijken Live Acren - Merelbeke stream Acren - Merelbeke Fox Sports Nabeschouwing Acren - Merelbeke Uitslag Acren - Merelbeke Statistieken Acren - Merelbeke Croky Cup 2021/2022 Acren - Merelbeke wedden Acren - Merelbeke gokken Acren - Merelbeke Unibet