In de Croky Cup neemt Berg en Dal het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in Kattenstadion in Meerhout.

Via de Berg en Dal - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Berg en Dal - Francs Borains (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Berg en Dal en Francs Borains is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Francs Borains. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Berg en Dal - Francs Borains
LIVE Berg en Dal - Francs Borains 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Berg en Dal - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Berg en Dal - Francs Borains
Opstellingen Berg en Dal - Francs Borains

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Berg en Dal - Francs Borains

Berg en Dal en Francs Borains spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Berg en Dal en Francs Borains elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Berg en Dal 0
Winst Francs Borains 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Berg en Dal - Francs Borains Opstelling Berg en Dal Opstelling Francs Borains Live Berg en Dal - Francs Borains Live Berg en Dal - Francs Borains kijken Berg en Dal - Francs Borains kijken Live Berg en Dal - Francs Borains stream Berg en Dal - Francs Borains Fox Sports Nabeschouwing Berg en Dal - Francs Borains Uitslag Berg en Dal - Francs Borains Statistieken Berg en Dal - Francs Borains Croky Cup 2021/2022 Berg en Dal - Francs Borains wedden Berg en Dal - Francs Borains gokken Berg en Dal - Francs Borains Unibet