In de Croky Cup neemt Berg en Dal het zondag 1 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vorselaar. De wedstrijd wordt gespeeld in Kattenstadion in Meerhout.

Via de Berg en Dal - Vorselaar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Berg en Dal - Vorselaar (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Berg en Dal en Vorselaar is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Berg en Dal.

Wedstrijdstatistieken Berg en Dal - Vorselaar
Goals
2
0
LIVE Berg en Dal - Vorselaar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Berg en Dal - Vorselaar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Berg en Dal - Vorselaar
Opstellingen Berg en Dal - Vorselaar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Berg en Dal - Vorselaar

Berg en Dal en Vorselaar spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Berg en Dal en Vorselaar elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Berg en Dal 0
Winst Vorselaar 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Berg en Dal - Vorselaar Opstelling Berg en Dal Opstelling Vorselaar Live Berg en Dal - Vorselaar Live Berg en Dal - Vorselaar kijken Berg en Dal - Vorselaar kijken Live Berg en Dal - Vorselaar stream Berg en Dal - Vorselaar Fox Sports Nabeschouwing Berg en Dal - Vorselaar Uitslag Berg en Dal - Vorselaar Statistieken Berg en Dal - Vorselaar Croky Cup 2021/2022 Berg en Dal - Vorselaar wedden Berg en Dal - Vorselaar gokken Berg en Dal - Vorselaar Unibet