Nabeschouwing Cercle Brugge - Tienen (3-0) || Croky Cup 2021/2022

Donderdag 28 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Cercle Brugge het donderdag 28 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tienen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Tienen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Tienen (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en Tienen is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Denkey, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Matondo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Cercle Brugge, waarmee A. Cassaert zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ken Vermeiren, waardoor Cercle Brugge een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cercle Brugge - Tienen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Tienen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Tienen Gele kaart voor T. Osei Berkoe Tienen
30' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Denkey met assist van E. Utkus Cercle Brugge 1-0
36' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor E. Utkus Cercle Brugge
40' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt R. Matondo Cercle Brugge 2-0
44' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Lopes Cercle Brugge
46' Wissel Tienen Wissel J. Mputu voor T. Osei Berkoe Tienen
53' Gele kaart Tienen Gele kaart voor Tienen
61' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotic voor R. Matondo Cercle Brugge
62' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Cassaert voor E. Utkus Cercle Brugge
62' Wissel Tienen Wissel N. Struys voor P. Jochmans Tienen
62' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
63' Wissel Tienen Wissel A. Vos voor A. Claes Tienen
64' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Cassaert Cercle Brugge 3-0
69' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Millan voor A. Denkey Cercle Brugge
78' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Wolf voor D. Velkovski Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Tienen
Opstellingen Cercle Brugge - Tienen

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Tienen

Cercle Brugge en Tienen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cercle Brugge en Tienen elkaar treffen in de Croky Cup.