In de Croky Cup neemt Diksmuide het zondag 1 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Anzegem. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Pluimen in Diksmuide.

Via de Diksmuide - Anzegem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diksmuide - Anzegem (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Diksmuide en Anzegem is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Diksmuide. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Diksmuide - Anzegem
Goals
2
1
LIVE Diksmuide - Anzegem 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diksmuide - Anzegem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Diksmuide - Anzegem
Opstellingen Diksmuide - Anzegem

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Diksmuide - Anzegem

Diksmuide en Anzegem spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Diksmuide en Anzegem elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Diksmuide 0
Winst Anzegem 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Diksmuide - Anzegem Opstelling Diksmuide Opstelling Anzegem Live Diksmuide - Anzegem Live Diksmuide - Anzegem kijken Diksmuide - Anzegem kijken Live Diksmuide - Anzegem stream Diksmuide - Anzegem Fox Sports Nabeschouwing Diksmuide - Anzegem Uitslag Diksmuide - Anzegem Statistieken Diksmuide - Anzegem Croky Cup 2021/2022 Diksmuide - Anzegem wedden Diksmuide - Anzegem gokken Diksmuide - Anzegem Unibet