In de Croky Cup neemt Hades het zaterdag 14 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen De Kempen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Kiewit in Hasselt.

Via de Hades - De Kempen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hades - De Kempen (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Hades en De Kempen is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hades.

Wedstrijdstatistieken Hades - De Kempen
Goals
1
0
LIVE Hades - De Kempen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hades - De Kempen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hades - De Kempen
Opstellingen Hades - De Kempen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hades - De Kempen

Hades en De Kempen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Hades en De Kempen elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hades 0
Winst De Kempen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hades - De Kempen Opstelling Hades Opstelling De Kempen Live Hades - De Kempen Live Hades - De Kempen kijken Hades - De Kempen kijken Live Hades - De Kempen stream Hades - De Kempen Fox Sports Nabeschouwing Hades - De Kempen Uitslag Hades - De Kempen Statistieken Hades - De Kempen Croky Cup 2021/2022 Hades - De Kempen wedden Hades - De Kempen gokken Hades - De Kempen Unibet